Dag van de Adviseur: Identiteit in deze tijd

Let op! De datum is gewijzigd naar woensdag 15 november a.s. 

Wat kleurt jouw professionele identiteit, en hoe verhoud je je tot je beroep? Het thema van de dag van de adviseur is dit jaar ‘Identiteit in deze tijd’. Manon Ruijters, adviseur, lector, hoogleraar en schrijver, neemt je in haar bijdrage mee in de onderwerpen professionele identiteit en beroepsidentiteit. Ze heeft meerdere boeken op haar naam staan waaronder ‘Mijn Binnenste Buiten’ en het recent verschenen ‘Stevig (leren) staan’. Op en neer bewegend tussen theorie en praktijk maken we tijdens deze dag samen een begin met de verkenning van jouw eigen professionele en beroepsidentiteit.

Programma:
9.30 – 10:00 uur     Ontvangst bij Fort de Gagel, Utrecht
10.15 uur                   Introductie methodiek ‘Jouw plek tussen de Sterren’ en interactieve werksessie
11.45 uur                   Bijdrage van Manon Ruijters over Professionele Identiteit
13.00 uur                  Lunch
14.00 – 16:00 uur  Visuele oefeningen, introductie de Basis – Boks In en interactieve werksessies
16:00 uur                  Afsluitende borrel

Over Manon Ruijters:

Manon Ruijters is geïntrigeerd door vraagstukken van en over professionals, van identiteit tot professionaliteit en organisatieontwikkeling. Zij werkt als adviseur met allerlei partners vanuit haar thuishaven Good Work Company. Daarnaast is zij lector en Academic Director MLI aan de Aeres Hogeschool Wageningen en hoogleraar Leren, ontwikkelen en gedragsverandering aan de VU, waar zij verbonden is aan de Master Verandermanagement. Ze heeft verschillende boeken op haar naam staan zoals ‘Liefde voor leren’ en ‘Mijn Binnenste Buiten’. Recent is haar nieuwste boek ‘Stevig (leren) staan’ verschenen, waarin praktisch, helder en beknopt de theorie over beroepsidentiteit en professionele identiteit, maar ook ontwikkelidentiteit en leiderschapsidentiteit worden besproken.

Aanmelden voor Ooa leden
Dit evenement is voor Ooa leden gratis toegankelijk. Je kunt je gemakkelijk aanmelden via de onderstaande aanmeldlink. Als Ooa lid heb je voorrang op aanmelden (tot 5 oktober, daarna ook voor niet leden) want voor deze dag zijn er een beperkt aantal plekken beschikbaar, vol=vol.

Geen lid? Je bent welkom!
Ben je geen lid van de Ooa maar wil je toch deelnemen aan deze impactmiddag, je bent van harte welkom. Je betaald dan vergoeding van € 199,-. Vanaf 5 oktober kun je je dan aanmelden via een speciale aanmeldlink waarmee je de betaling ook meteen kunt verrichten.

Lid van Develhub
Ben je lid van Develhub en wil je deelnemen? Meld je dan via hun website aan. Dit evenement is een samenwerking tussen Ooa en Develhub.

No-show regeling
Op onze evenementen is een no-show regeling van toepassing. Meer informatie in onze algemene voorwaarden.

Locatie 167, Gageldijk, Utrecht, Utrecht, 3566 MJ, Nederland
datum 15 november 2023
Start tijd 09:30
Eind tijd 17:00
PE uren 8

Word vandaag nog lid!

Lidmaatschap

Intervisie

Intervisie

Opleidingen

Opleidingen