Middagsymposium en Boekpresentatie Van beroep Organisatieadviseur

Kloosterhof Neer BV heeft samen met auteur Rob Wagenaar het programma van deze dag samengesteld. Zij nodigen je graag uit voor een bijzondere bijeenkomst, waarin het beroep Organisatieadviseur centraal staat. Er is veel geschreven over dit beroep, maar dan vooral over vakinhoud: methoden, aanpakken, rollen in brede zin. Deze middag ligt de focus op het functioneren van de beroepsbeoefenaar, over de vele invalshoeken en aspecten waar een succesvol adviseur mee te maken krijgt en over het leren en ontwikkelen in dit beroep. Rob Wagenaar heeft een boek geschreven met de titel: van beroep Organisatieadviseur met als ondertitel: gepassioneerd leren, werken en floreren. Zijn eigen decennia lange ervaring als adviseur wordt gebruikt als illustratie en casuïstiek. Het boek wordt tijdens deze bijeenkomst ten doop gehouden!

We willen deze gelegenheid ook gebruiken om het beroep op verschillende wijzen neer te zetten en te bespreken

Senior-adviseurs Raoul Schildmeijer (Leeuwendaal) en Jan Willem Kradolfer (De Galan groep) zullen vanuit hun bureaus het ontwikkelingsproces van adviseurs toelichten. Zij worden daarin bijgestaan door junior adviseurs Hilal Celik (Leeuwendaal) en Luuk Beekman (De Galan groep) van hun respectievelijke bureaus. Er zal ook een bijdrage zijn over de waarde van een community voor adviseurs door topexpert/adviseur op dit gebied Kirsten Wagenaar (Sense of Community).

De sessie wordt afgesloten met een korte introductie van het boek Van Beroep Organisatieadviseur door de auteur. De uitgever is Kloosterhof, Eric Vullers. Het boek is uiteraard beschikbaar.

Raoul Schildmeijer (Leeuwendaal en ook bestuurslid Ooa) zal dagvoorzitter zijn.

Voorzitter van de Ooa Mark van Twist, zal ook aanwezig zijn om het eerste exemplaar in ontvangst te nemen.

Locatie 1, De Horst, Driebergen-Rijsenburg, Utrecht, 3971 KR, Nederland
datum 10 juni 2024
Start tijd 15:30
Eind tijd 18:45
PE uren 3

Word vandaag nog lid!

Lidmaatschap

Intervisie

Intervisie

Opleidingen

Opleidingen