AGENDA

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Bijeenkomst voor Ooa-Facilitators

22 juni

Deze bijeenkomst is exclusief bedoeld voor de facilitators die bij de Ooa intervisiegroepen begeleiden. We leren van en met elkaar om de kwaliteit van intervisie bij de Ooa hoog te blijven houden.

Deze bijeenkomst staan de facilitators stil bij het volgende:
Wat is de kracht van verbeelding en verhalen, en hoe gebruik je het in intervisie?
Aansluitend bij de verwondering die op het programma staat op de inspiratiedag intervisie, trekken we dit thema op de Dag van de Facilitator door naar de rol van de facilitator.
Beelden, verhalen of metaforen kun je bij intervisie benutten als niet-talige manier om een casus te bespreken. Het zet de rechterhersenhelft aan het werk van iedereen, dat helpt vaak als een casusinbrenger vanuit het analytische (linkerdeel van de hersenen) de situatie al van alle kanten heeft bekeken. Het onbewuste of de creativiteit krijgt de ruimte. Juist als facilitator kun je hiermee het verschil maken in een casusbespreking.

Welke ervaringen heb je, hoe stimuleer je alle intervisiedeelnemers hun creatieve kant te benutten, en hoe ondersteun je de casusinbrenger? Kortom: wat vraagt het van jou als facilitator om methodieken die de verbeelding of creativiteit aansporen goed te laten werken voor de casusinbrenger?

We leren van en met elkaar tijdens deze Dag van de Facilitator.
De facilitators krijgen een persoonlijke uitnodiging voor deze bijeenkomst.

 

Gegevens

Datum:
22 juni
Evenement Categorieën:
,