AGENDA

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Boek van het jaar diner

19 april

Gratis

Op 19 april organiseren wij i.s.m. Sioo het Boek van het jaar diner; een exclusief evenement met de verkiezing van het Boek van het jaar.

Aankomst over een rode loper, ontvangst met een glas bubbels, prachtig gedekte tafels en een exclusief diner. Hotel Arena in Amsterdam is het prachtige decor voor dit exclusieve evenement. Op deze mooie avond wordt ook de felbegeerde titel “Boek van het jaar” bekend gemaakt. De vakjury heeft een boeken top 8 met zorg samengesteld, uit deze genomineerden wordt de winnaar op deze avond feestelijk bekend gemaakt. Alle auteurs van de boeken top 8 zijn aanwezig en geven een pitch over hun boek.
Dit bijzondere moment willen we graag met onze leden vieren.

Programma Boek van het jaar diner 19 april
Locatie: Hotel Arena Amsterdam
Ontvangst: 17:00 uur
Einde: ca. 21:00 uur
inclusief uitgebreid diner

Aanmelden:
Onze actieve leden hebben een uitnodiging ontvangen en krijgen tot 17 februari voorrang op aanmelden. Vanaf 17 februari wordt de inschrijving opengesteld voor alle Ooa leden. Let op; er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Dit evenement is alleen toegankelijk voor leden.

No show en annulering 

Heb je je aangemeld maar kun je onverhoopt toch niet aanwezig zijn. Dan verzoeken wij je om dit z.s.m. maar uiterlijk 16 april aan ons verenigingsmanagement door te geven via info@ooa.nl. Bij een afmelding minder dan twee dagen voorafgaand aan de bijeenkomst, zijn er wel kosten verbonden aan de afmelding. Ook wanneer je zonder afmelden niet aanwezig bent, moeten wij kosten in rekening brengen. De annulering- en no show kosten bedragen € 175,00 per persoon.

Wil jij bij dit exclusieve evenement zijn? Meld je dan aan via events@ooa.nl 

Beschikbare plekken (pijldatum 9 maart 2023): 24.

Gegevens

Datum:
19 april
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
, ,