AGENDA

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Inleiding Appreciative Inquiry – Instituut voor Interventiekunde

9 oktober - 27 november

De opleiding
Na deze driedaagse inleiding Appreciative Inquiry kun je werken met het gedachtengoed. Je bent in staat om een waarderend interview te ontwerpen en af te nemen en je beheerst een aantal andere praktische werkvormen. Je kent het cyclische werkmodel en de principes van AI. AI is voor jou een manier van kijken en een manier van doen aan het worden.

Instituut voor Interventiekunde
Het Instituut voor Interventiekunde combineert degelijke, goed onderzochte, klassieke interventiekunde met het waarderend perspectief van Appreciative Inquiry. Hierdoor wordt Appreciative Inquiry geen nieuwe truc, maar een solide praktijk. De docenten Hanneke Laarakker en Barbara van Kesteren zijn zeer goed geschoold en gecertificeerd in Appreciative Inquiry.

Datum en plaats
De inleiding start op maandag 9 oktober 2023. Alle bijeenkomsten worden gehouden in onze eigen trainingsruimte in Stadstuin Jin Jersey, Vrieslantlaan 6 te Utrecht.

Kosten
OOA-leden krijgen 10% korting op de prijs van € 1.495. Als je bij je inschrijving je OOA-lidmaatschapsnummer doorgeeft, betaal je slechts € 1.345 exclusief 21 % BTW.

PE-punten
Je krijgt na afronding van de driedaagse inleiding 6 blauwe punten.

Meer informatie en inschrijven
Wil je meer weten of je al inschrijven, kijk dan hier

 

Gegevens

Begin:
9 oktober
Einde:
27 november
Evenement Categorieën:
,