AGENDA

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Inleiding – Appreciative Inquiry

17 april

De opleiding Na deze driedaagse inleiding Appreciative Inquiry kun je werken met het gedachtengoed. Je bent in staat om een waarderend interview te ontwerpen en af te nemen en je beheerst een aantal andere praktische werkvormen. Je kent het cyclische werkmodel en de principes van AI. AI is voor jou een manier van kijken en een manier van doen aan het worden.

Instituut voor Interventiekunde Het Instituut voor Interventiekunde combineert degelijke, goed onderzochte, klassieke interventiekunde met het waarderend perspectief van Appreciative Inquiry. Hierdoor wordt Appreciative Inquiry geen nieuwe truc, maar een solide praktijk. De docenten Hanneke Laarakker en Barbara van Kesteren zijn zeer goed geschoold en gecertificeerd in Appreciative Inquiry.

Datum en plaats De inleiding start op 17 april 2023 . Alle bijeenkomsten worden gehouden in onze eigen trainingsruimte in Europalaan 2 te Utrecht.

Kosten OOA-leden krijgen 10% korting op de prijs van € 1.145. Als je bij je inschrijving je OOAlidmaatschapsnummer doorgeeft, betaal je slechts € 1.030 exclusief 21 % BTW.

PE-punten 6 blauwe PE -punten

Meer informatie en inschrijven Wil je meer weten of je al inschrijven, kijk dan hier.

Gegevens

Datum:
17 april
Evenement Categorieën:
,