AGENDA

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Inspiratiedag intervisie – Sprookjes bestaan, laat je verwonderen hoe je inspiratie in kunt zetten!

12 mei @ 10:00 - 17:00

Gratis

Deze inspiratiedag intervisie op vrijdag 12 mei a.s. wordt een heel speciale editie. We nemen jullie mee in het sprookjesachtige bestaan van de Efteling. Waar je je laat verwonderen over hoe je inspiratie in kunt zetten!

Efteling
De wondere wereld van de Efteling is het inspirerende toneel deze dag! En wat bijzonder is, is dat de Efteling nooit spreekt over haar concept, nu wel.

Inhoud programma en spreker bekend!
Het inspireren en verwonderen van de klantomgeving om in beweging te komen, te veranderen of een mooie stap te laten zetten is een belangrijk onderdeel in ons werk als organisatieadviseur. Bij intervisie pakken we dat methodisch aan waarbij we met onbevangenheid, nieuwsgierigheid en veel vragen de ander tegemoet treden. Deze open houding zorgt voor ruimte en hopelijk verwondering bij de case-inbrenger om hierin nieuwe wegen te vinden.

Echter hoe stimuleer je een verwonderlijke blik? Wat heb je nodig voor een inspiratievolle aanpak zodat iemand vol enthousiasme voorwaarts zou willen? En hoe verwonderen wij onszelf hiervoor?

Wie heeft er niet als kind bij de paddenstoelen van de Efteling gestaan, luisterend naar de betoverende muziek. Kijkend naar die verrassende rode schoentjes of het vliegende tapijt. En welke vragen stelden wij onszelf en bleven wij onszelf in verwondering stellen.

In de Inspiratiedag Intervisie wordt verwondering, belangrijk voor het stellen van vragen, centraal gezet. Daarbij maken we kennis met de doorleefde wijze waarop de Efteling dit succesvol inzet in haar organisatie en bij de beleving van haar bezoekers.

Scrol snel naar beneden en meld je aan!

Aankomst
Bij aankomst staan Oosterse Wachters klaar om je een warm welkom te geven en je te begeleiden naar het Fata Morgana Paleis, waar je alle verwondering in je op kunt nemen en ontspannen begint met een kop koffie of thee en een typische Efteling lekkernij.

Socratisch café
Dan is het tijd voor de eerste activiteit. Het Socratische café. Waarin je nieuwsgierigheid ontwikkeld over inspiratie en verwonderen.
Vergroot je netwerk met deze mooie intervisievorm. We gaan aan de slag met het socratisch bevragen van elkaar. Deze actieve nieuwsgierige houding zorgt voor professionele verwondering. De gevraagde reflectieve aanpak en het bevragen vanuit het ‘niet weten’ en ‘niet begrijpen’ geeft handvatten voor het middagprogramma en is tevens waardevol om toe te passen in je dagelijkse praktijk.

Lunch
Vol inspiratie is het tijd om de innerlijke mens te verwennen. Er wordt een heerlijke lunch geserveerd met ruime (vegetarische) keuzes.

Inspiratiesessie Frans Goenee
We nemen plaats in het theater om te luisteren naar de inspiratiesessie van niemand minder dan: Frans Goenee, Chief Inspiration Officer van de Efteling. De buitenwereld veranderd en hij vertelt hoe de collega’s in de Efteling met deze veranderingen toch geïnspireerd blijven om mee te veranderen. Frans werkt al ruim 30 jaar bij de Efteling en weet als geen ander hoe de Efteling hiermee omgaat. Inspireren is verwonderen. Luisteren naar elkaar, vragen stellen, onbevooroordeeld kijken, de vele (jonge) medewerkers ook invloed geven in nieuwe ontwikkelingen, reflecteren met elkaar en leren van elkaar.

Het park in…
met een inspirerende opdracht in kleine groepjes.

Afsluitingsborrel
Afsluiting met Frans Goenee. Daarna genieten we na, onder het genot van een hapje en drankje, van deze inspirerende dag.

MELD JE AAN!
Save the date en noteer 12 mei met sierletters in jullie agenda, deze inspiratiedag intervisie wil je niet missen! Meld je nú aan en wees verzekerd van een ticket en laat je betoveren tot (nieuwe) inspiratie!

Over Frans Goenee
Frans Goenee is al ruim 30 jaar actief binnen de Efteling. In zijn rol als conceptmanager Horeca is hij verantwoordelijk voor de creatieve invulling van nieuwe en bestaande horeca-concepten binnen de Efteling. Op eigen initiatief is hij in 2014 naast deze rol ook actief als inspiratiemanager! Zijn kracht? Mensen laten zien wat passie is, het cultuur en DNA verhaal op een authentieke manier vertellen en het bewandelen van kramme wegen.

De toegang voor Ooa leden is gratis. Wel zijn er annuleringsvoorwaarden van toepassing.
Annuleringsvoorwaarden
Op dit event is een no-show regel van toepassing, wanneer je na aanmelding onverhoopt niet in de gelegenheid bent om deel te nemen aan de inspiratiedag intervisie dan kun je je uiterlijk tot 6 mei 2023 afmelden door een mail te sturen naar info@ooa.nl. Anders zijn wij genoodzaakt om de no-show kosten van €150,- euro (excl. BTW) in rekening te brengen voor de gemaakte kosten.

Toegang voor niet-leden
Ben je geen lid van de Ooa maar wil je wel graag aanwezig zijn bij deze inspiratiedag intervisie? Dat kan voor €150,- (excl. btw). Na aanmelding ontvang je van ons een betaalverzoek en pas na betaling is je deelname bevestigd.

Gegevens

Datum:
12 mei
Tijd:
10:00 - 17:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
, ,

Inspiratiedag Efteling 12 mei 2023

94 Gaat
56 beschikbaar
Laat weten of je gaat