AGENDA

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Leergang Appreciative Inquiry – Instituut voor Interventiekunde

21 maart 2024

De opleiding
Na afloop van deze 12-daagse leergang heb je een stevige basis om je werk als coach, facilitator, opleider, adviseur, leidinggevende, enz. te verrijken met een waarderende benadering. Je hebt geoefend met 1-op-1-gesprekken, je hebt Appreciative Inquiry toegepast in het werken met groepen en je hebt Appreciative Inquiry leren kennen als een manier van kijken en doen in organisatieontwikkeling. Je hebt een gedegen theoretische verantwoording voor je manier van werken aangereikt gekregen, waardoor het gemakkelijk is om je klanten mee te nemen in een waarderende aanpak.
Bovendien heb je een aantal nieuwe vakgenoten leren kennen met wie je samenwerkingsverbanden kunt aangaan.
Het Instituut voor Interventiekunde
Het Instituut voor Interventiekunde combineert degelijke, goed onderzochte, klassieke interventiekunde met het waarderend perspectief van Appreciative Inquiry. Hierdoor wordt Appreciative Inquiry geen nieuwe truc, maar een solide praktijk. De docenten Hanneke Laarakker en Barbara van Kesteren zijn zeer goed geschoold en gecertificeerd in Appreciative Inquiry.

Datum en plaats
De opleiding start op donderdag 21 maart 2024. Alle bijeenkomsten worden gehouden in onze eigen trainingsruimte in Stadstuin Jin Jersey, Vrieslantlaan 6 te Utrecht.

Kosten
OOA-leden krijgen 10% korting op de prijs van € 4.195. Als je bij je inschrijving je OOA-lidmaatschapsnummer doorgeeft, betaal je slechts € 3.775 exclusief 21 % BTW.

PE-punten
Je krijgt na afronding van de leergang 72 blauwe punten.

Meer informatie en inschrijven
Wil je meer weten of je al inschrijven, kijk dan hier:

Leergang Appreciative Inquiry

Gegevens

Datum:
21 maart 2024
Evenement Categorieën:
,