Ooa-ambassadeurs

De Ooa-ambassadeurs zijn al jarenlang lid van de vereniging. Zij maken je graag wegwijs binnen de vereniging. Wil je een keer inhoudelijk praten over de Ooa, heb je suggesties of specifieke vragen over het lidmaatschap? Bel of mail één van de ambassadeurs!

Judith van Amersfoort
Zelfstandig Arbeid & Organisatiedeskundige Hobéon gecertificeerd en CMC

T: 0641413183
E: Mail Judith

Mijn uitgangspunt: Werken omdat het leuk is, een bron van energie, de basis voor persoonlijke ontwikkeling en om succesvol te zijn.

Doen wat werkt, is wat mij en mijn werkwijze typeert. Of de aanleiding een risico-inventarisatie is op arbeidsomstandigheden, projecten duurzame inzetbaarheid of trainingen grip op verzuim; het in co-creatie creëren van draagvlak en vertrouwen zijn daarbij relevant. Vanuit deze thema’s werk ik met organisaties aan het versterken van de inzetbaarheid van groepen medewerkers, leidinggevenden en management. Wat we doen varieert per organisatie, omdat we samen doen wat werkt met echte, blijvende resultaten. Mijn ervaring ligt overal waar mensen werken.

De Ooa en het CMC-schap stimuleren mij in beweging te blijven in deze steeds veranderende wereld, waarin wij werkzaam zijn. Mijn bijdrage: lid van de activiteitencommissie met als doel goede en betekenisvolle bijeenkomsten met en voor leden te organiseren. Constructieve ideeën zijn welkom.

Martin van der Gugten

Organisatieadviseur, bestuurder en toezichthouder bij Gugten | Advies & Interim
T: 0622682398
E: Mail Martin

Ik zit inmiddels al ruim 25 jaar ‘in het vak’, zoals dat heet en ben in de loop der jaren steeds meer gefascineerd geraakt door het functioneren van grote steden in Nederland, maar ook daarbuiten. Gemeentebesturen staan voor enorme uitdagingen in een steeds complexere wereld van sociale en ruimtelijke vraagstukken. Nu ben ik toevallig een groot liefhebber van pasta, dus ook in deze bestuurlijke spaghetti voel ik mij als een vis in het water. Maar een organisatieadviseur moet goed beslagen ten ijs komen en daar komt onder andere de Ooa om de hoek kijken. Het professionaliseringsaanbod van de Ooa heeft zeker een toegevoegde waarde. Komt nog bij dat er ook een hoop leuke mensen rondlopen, onder andere binnen het netwerk voor ‘bureauhoofden’ waaraan ik deelneem. Voldoende reden voor mij om actief lid van de Ooa èn CMC-er te zijn.