Collegereeks Strategisch veranderen en samenwerken bij maatschappelijke opgaven

Opleiding

Deze collegereeks gaat over een zeer actueel en uiterst relevant vraagstuk: Hoe werk je betekenisvol samen aan maatschappelijke opgaven?

Denk aan de energietransitie, de transformatie van het sociaal domein, de woningbouw en de zorg. Dit vraagt om intensieve samenwerking tussen overheden, bedrijven, belangenorganisaties en burgers. Geen partij kan dit alleen. Maar hoe ga je om met een veelheid aan partijen, rollen en motieven? Hoe groepeer je deze partijen rond een opgave? Hoe zorg je ervoor dat ze een netwerk vormen en komen tot gezamenlijke aanpakken?

In zes colleges ontwikkel je kennis en vaardigheden over het samen met andere partijen werken aan de maatschappelijke opgaven van deze tijd. Met belangrijke deskundigen op dit gebied: Jaap Boonstra, Wilfrid Opheij, Edwin Kaats, Manon de Caluwé, Marc Wesselink, Shirine Moerkerken en Hans Vermaak.

Leden ontvangen de 10% korting als ze kortingscode BMA23%OOA vermelden bij de aanmelding. De colleges vinden plaats op: Donderdag 2, 9, 16, 23, 30 november en 7 december 2023

PE-uren:
18 uur vakinhoudelijk
18 uur professionele ontwikkeling

Start datum 2 november 2023
Opleidingsduur 6 colleges
Kosten Ooa leden krijgen 10% korting op de opleidingsprijs van €2495,-
PE uren 36

Word vandaag nog lid!

Lidmaatschap

Intervisie

Intervisie

Opleidingen

Opleidingen