Management

Ons verenigingsmanagement

De gezichten achter ons verenigingsmanagement en community management; wie zijn zij, wat doen zij en waarvoor kan je contact met ze opnemen?

Als je belt (of mailt) naar Ooa dan krijg je Renate of Vera van “TETSKE Succesvol in beeld” aan de telefoon. Zij houden zich bezig met de dagelijkse ondersteuning van de Ooa in de breedste zin van het woord. Van secretariaat tot de organisatie van de Big 5 evenementen en van ondersteuning van de werkgroepen tot aan het beheren van de website en Social media. En dan niet te vergeten die mooie nieuwsbrief die je maandelijks in je mailbox ontvangt. TETSKE zorgt ervoor dat de Ooa zichtbaar is (en blijft) voor haar (potentiële) leden en ze informeert over alle ontwikkelingen binnen de vereniging. Koen en Tetske van Team TETSKE zijn onze steun en toeverlaat voor alles wat met de ledenadministratie en boekhouding te maken heeft.  De kans is groot dat je tijdens één van de evenementen, bijvoorbeeld achter de camera, een ander gezicht van TETSKE te zien krijgt want ze zijn met 8 vrouwen en 1 man sterk.

Vera en Renate staan als community managers klaar om je als nieuw lid welkom te heten binnen de vereniging en wegwijs te maken. Wil je actief zijn binnen een pod of meewerken aan een activiteit? Dan ben je bij hun aan het goede adres.

Heb je vragen over je lidmaatschap, workshops, evenementen, werkgroepen of CMC? Neem contact op via info@ooa.nl of 06-51481247.

Ben je benieuwd waar “TETSKE Succesvol in beeld” zich nog meer mee bezig houdt?
Kijk dan eens op de website

Word vandaag nog lid!

Lidmaatschap

Intervisie

Intervisie

Opleidingen

Opleidingen