Workshops intervisie

WORKSHOPS

De werkgroep Intervisie Ooa organiseert verschillende workshops over intervisie en de methoden.

De volgende type activiteiten kun je door het jaar heen in de Ooa-agenda vinden:

Inspiratiedag Intervisie
Voor alle leden van de Ooa verzorgt de werkgroep als onderdeel van de Big 5 een inspiratiedag over steeds een nieuw facet van intervisie. We kijken graag over de grenzen van ons eigen vakgebied hoe andere sectoren intervisie vormgeven. Of we onderzoeken intervisie vanuit een nieuw perspectief. Laat je verrassen en inspireren!

Facilitatorsdagen voor Ooa-facilitators
Om de kwaliteit van de intervisie binnen de Ooa te blijven ontwikkelen, komen de facilitators die de Ooa-intervisiegroepen begeleiden twee keer per jaar bij elkaar om van en met elkaar te leren. Deze bijeenkomsten zijn alleen bestemd voor de huidige facilitators van de intervisiegroepen van de Ooa. Alle facilitators van intervisiegroepen van de Ooa ontvangen een persoonlijke uitnodiging voor deze bijeenkomst.
Meer informatie: Martine Maes, werkgroep intervisie, interventures@martinemaes.nl

Workshops intervisiemethoden
Gedurende het jaar organiseren we workshops voor intervisiedeelnemers waarin we een onderdeel van intervisie verkennen, zoals (helpende) vragen stellen. Ook zijn er workshops waar deelnemers kennis kunnen maken met een specifieke methode, deze kunnen ervaren en beter zicht krijgen op de rol van de deelnemers daarin. De workshops zijn bedoeld voor deelnemers aan intervisie bij de Ooa die al enige intervisie-ervaring hebben.

De data van deze evenementen vind je in de agenda. Ook kun je je hier aanmelden.

Word vandaag nog lid!

Lidmaatschap

Intervisie

Intervisie

Opleidingen

Opleidingen