Voor- en door leden

VOOR EN DOOR LEDEN

AANBOD PROFESSIONALISERINGSACTIVITEITEN VAN, VOOR EN DOOR LEDEN

De Ooa vindt professionalisering en persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk! Daarom organiseert de Orde jaarlijks vijf evenementen, de Big 5. Daarnaast bieden we Intervisiegroepen, verschillende pods waaraan deelgenomen kan worden en andere activiteiten voor kennis- en persoonlijke ontwikkeling. Met ingang van 1 januari 2022 is deelname aan deze evenementen en activiteiten inbegrepen in het Ooa-lidmaatschap (nu zijn deze deels onderdeel van een apart professionaliseringsabonnement of via een Intervisie-lidmaatschap).

WORKSHOPS EN ANDERE ACTIVITEITEN VAN EN DOOR LEDEN

De Ooa wil de professionalisering van adviseurs en het adviesvak ondersteunen en bevorderen. We waarderen een actieve houding van onze leden en stellen voorstellen om workshops en andere activiteiten te organiseren door leden, voor leden zeer op prijs. Dit willen we faciliteren door het aanbieden van een platform waarop opleidingen, trainingen, cursussen, seminars en workshops worden aangeboden. Om als CMC’er de benodigde PE-uren te kunnen behalen, is het van belang dat het aanbod van professionaliseringsactiviteiten passend is. We hebben daarom een aantal regels opgesteld:

  1. Alleen Ooa-leden mogen via het platform opleidingen, trainingen, cursussen, seminars of workshops aanbieden.
  2. Vul het aanvraagformulier in met meer informatie over de opleiding, training, cursus, seminar of workshop en PE- uren.
  3. Een Commissie Toetsing & Toelating beoordeelt of het opleidingsaanbod passend is en welke PE-uren kunnen worden toegekend.
  4. Wordt een activiteit voor en door leden aangeboden met kosten voor de deelnemers? Dan zal de workshopaanbieder zelf de facturatie daarvan op zich nemen.
  5. De workshopaanbieder is zelf verantwoordelijk een het regelen van een locatie (en bijbehorende kosten). De Ooa heeft geen rol in de organisatie.
  6. De workshopaanbieder kan in overleg gevraagd worden om een een afdracht te betalen aan de Ooa.
  7. De workshopaanbieder geeft een korte evaluatie binnen 2 weken na de workshop aan de Ooa (info@ooa.nl)

De Ooa zal de opleiding, training, cursus of workshop onder de aandacht brengen bij de leden via de social media kanalen, website en nieuwsbrief van Ooa.

Word vandaag nog lid!

Lidmaatschap

Intervisie

Intervisie

Opleidingen

Opleidingen