Intervisie iets voor jou? Er zijn nog plekken vrij voor 2022

Afgelopen jaar hebben ruim 150 Ooa-leden deelgenomen aan intervisie. Ook in 2022 zullen er veel intervisiegroepen verdergaan of nieuw starten. We willen jou als Ooa-lid uitnodigen om ook mee te doen aan intervisie: voor jouw eigen ontwikkeling en voor de kwaliteit van het vak. Intervisie is leuk, leerzaam, uitdagend en eigenlijk onmisbaar voor iedereen. Wil jij blijvend die goede adviseur zijn, meld je dan aan via Intervisie aan- en afmelden | ooa. Er zijn nog plekken vrij! Je kunt je tot en met 15 december 2021 aanmelden.

Intervisie vanaf 2022 inbegrepen in het Ooa lidmaatschap
Vanaf 2022 wordt intervisie een vast onderdeel van het lidmaatschap van de Ooa. Bij onze intervisiegroepen staat je eigen professioneel handelen voorop. Met een kleine groep ontwikkel je je met behulp van een facilitator op het gebied van persoonlijke effectiviteit en het verrijken van je eigen handelen. Tijdens de intervisiemomenten ga je op onderzoek uit naar jouw eigen handelingsproces. In de bijeenkomsten staan een aantal vragen centraal: wat is het probleem, wat zijn de motieven, en welke alternatieven zijn er?

Online bijeenkomst nieuwe intervisiedeelnemers
Ben je nieuwsgierig naar intervisie? Meld je aan voor de online informatiebijeenkomst op 1 december a.s. via onze website. De leden van de werkgroep intervisie zullen jou meenemen in de werkwijze en meerwaarde van intervisie. De zoommeeting start om 16.00 uur en duurt tot uiterlijk 17.30 uur.

Word vandaag nog lid!

Lidmaatschap

Intervisie

Intervisie

Opleidingen

Opleidingen