Douwe de Boer

Wat leuk dat je je aan wilt sluiten bij intervisie. Aanmelden voor de intervisiegroepen kan in de online community. Intervisie is alleen voor Ooa leden.

Douwe de Boer
Mijn naam is Douwe de Boer woonachtig in Grou. Ruim 10 jaar ben ik werkzaam als Managing Consultant bij Le Blanc Advies waarbij ik naast het ondersteunen van professionals in hun ontwikkeling bij de klant opdrachten uitvoer. Ruim 15 ben ik aangesloten bij de OOA, begeleid al geruime tijd intervisiegroepen als facilitator en heb inmiddels ervaring met een flink aantal verschillen methoden en technieken.

De intervisie groep Noord-Nederland heeft deelnemers uit Drenthe, Overijssel, Groningen en Fryslân De intervisiegroep bestaat een aantal jaren. De ervaring leert dat we elk jaar ruimte hebben voor nieuwe deelnemers, zo ontstaat elk jaar een groep in een nieuwe samenstelling. We hanteren verschillende methoden die in onderling overleg worden afgestemd. De bijeenkomsten zijn fysiek op wisselende locaties. Vanuit het verleden hebben we ook ervaring met online intervisie.

Voor meer inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met:
Douwe de Boer
douwe.deboer@leblancadvies.nl
De Setangel 26 9001 NX Grou

We hanteren verschillende intervisie methoden die in overleg worden afgestemd tussen de casus inbrenger en facilitator. De afgelopen jaren hebben we ervaring opgedaan met online intervisie, met name door corona. Afhankelijke van de ontwikkelingen is het streven om de intervisie zoveel mogelijk fysiek te laten plaatsvinden, de locatie bepalen we in overleg.

 

Word vandaag nog lid!

Lidmaatschap

Intervisie

Intervisie

Opleidingen

Opleidingen