Wilgard van Lee

Wat leuk dat je je aan wilt sluiten bij intervisie. Aanmelden voor de intervisiegroepen kan in onze online community. Intervisie is alleen voor Ooa leden.

Locatie: afstemmen met de deelnemers
Tijdstip: afstemmen met de deelnemers bij voorkeur 16:00 tot 19:00 uur

Over Wilgard van Lee

Persoonlijke kwaliteiten
Jarenlange ervaring op het terrein van management, in adviseren en coaching hebben mijn rugzak goed gevuld. Sinds jaren richt mij op [interim] management, coaching op basis van gedrag en drijfveren [DISC], privacy implementatie en intervisiebegeleiding [reflectie]. Sinds enige tijd als Senior-adviseur en Coach verbonden aan Fith. Arbeidsbemiddeling en coaching van mensen die graag weer aan het werk willen en startend vanuit een positie die voor hen een uitdaging is. Ik krijg energie als ik de kwaliteiten en mensen verder kan ontwikkelen. Ik gebruik hiervoor de methode om te spiegelen, de juiste vragen te stellen en om de dialoog aan te gaan waarbij ik het belangrijk vind dat de authenticiteit in stand blijft. In mijn huidige werk optimaliseer ik processen om de bedrijfszekerheid, de efficiency en de cultuur te waarborgen.

Inzetbaar bij
Het in gang zetten en optimaliseren van veranderingen en processen waarmee de klanten resultaten boeken voor hun klanten en organisatie. Het inzetten als adviseur [via Fith]} in re-integratie uitdagingen en coaching van mensen om weer Fith aan het werk te kunnen. Het inzetten van Procesoptimalisatie en customer journey voor het bereiken van een optimaal resultaat in de dienstverlening. Het vormgeven van proces ondersteunende werkzaamheden.
Het resultaatgericht begeleiden en coachen van teams en individuen.

Voor meer inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met:
Wilgard van Lee
06 13 48 08 86
info@wilgardvanlee.nl

Word vandaag nog lid!

Lidmaatschap

Intervisie

Intervisie

Opleidingen

Opleidingen