Ooa Mentor Match

Ben je nieuw in ons vak of heb je juist veel ervaring? Meld je aan bij de Ooa Mentor Match!

Ben je nieuw in ons vak en zoek je af en toe een sparringpartner? Heb je veel ervaring in ons vak en wil je die graag delen met nieuwkomers? Dan brengen we jullie graag bij elkaar via de Ooa Mentor Match.

Wat houdt dit in, en hoe werkt het?
Nieuwkomers in het vak van organisatieadviseur brengen vaak veel kennis en vaardigheden mee, maar missen soms praktijkervaring. Via de Ooa Mentor Match brengen we je graag in contact met een ervaren adviseur die zijn of haar expertise met je wil delen tijdens één of meerdere professionele coachingssessies. Meld je hiervoor aan bij de Ooa Mentor Match.

De Ooa Mentor Match houdt drie keer per jaar een spreekuur. Tijdens een online ontmoeting van ongeveer drie kwartier bespreken jullie jouw ambitie en vragen. Daarna leggen de Ooa Mentor Match het eerste contact met een ervaren adviseur die zijn of haar kennis en ervaring graag inzet voor jouw professionele ontwikkeling. Samen met die adviseur maak je vervolgens afspraken over de invulling van jouw coachingstraject: de onderwerpen, doelstellingen en de frequentie (met een maximum van drie ontmoetingen van een uur).

Ben jij een ervaren adviseur en wil je jouw passie voor ons vak overdragen aan een nieuwe generatie adviseurs? Ook dan komen we graag met je in contact. Misschien kunnen we je overhalen om deel uit te maken van de Ooa Mentor Match-pool. We bespreken met je vooraf wie of voor welke vraag jij beschikbaar bent voor coaching of advies binnen ons vakgebied. Daarnaast geef je aan welke concrete mogelijkheden je hiervoor hebt. Zodra we iemand vinden die goed bij jou past, brengen we jullie samen.

De Ooa Mentor Matchmakers zelf zijn onder andere bestuurslid Ooa: Raoul Schildmeijer, en nog twee andere aan te stellen adviseurs met een uitgebreid netwerk binnen de Ooa. Neem een kijkje op onze online community voor hun profielen. Meld je aan voor een intakegesprek bij het verenigingsmanagement via events@ooa.nl. De eerstvolgende intakeavond is woensdag 27 maart 2024. Reserveer deze avond in je agenda; later ontvang je van ons het tijdstip en de link voor de online afspraak.

Als je je als ervaren adviseur wilt aanmelden als coach, doe dit dan ook bij het verenigingsmanagement via events@ooa.nl. Een van de Ooa Mentor Matchmakers neemt spoedig contact met je op om je wensen en mogelijkheden te bespreken.

Er staat dan ook geen financiële vergoeding tegenover. Ervaren adviseurs doen dit uit liefde voor hun vak en met als doel deze passie over te dragen aan een nieuwe generatie. Dit initiatief is bedoeld voor Ooa-leden die nieuw zijn in het vak van organisatieadviseur en zich toegewijd willen ontwikkelen; zowel jonge mensen als degenen die recent de overstap naar ons vak hebben gemaakt.

 

Word vandaag nog lid!

Lidmaatschap

Intervisie

Intervisie

Opleidingen

Opleidingen