Leergang in Denkadviseren. Adviseren bij het denkwerk en taalspel in organisaties

Opleiding
Leergang in Denkadviseren. Adviseren bij het denkwerk en taalspel in organisaties

Wat als er een Leergang zou bestaan die niet wat je over alles denkt (her)ontwikkelt, maar je hele manier van denken? Die leergang bestaat sinds 1984: de roemruchte Leergang in Denkadviseren.

Denkadviseren biedt een unieke o.m. (taal)filosofische, taalkundige en psycholinguïstische wijze van adviseren, begeleiden en coachen bij organisatie- en managementvraagstukken. Het is waardevol voor o.m. de klanten van adviseurs en andere professionals zoals begeleiders, trainers en (team)coaches, omdat het een fundamenteel andere benadering van adviseren biedt die dieper en verder reikt dan als ‘nuttig’ bedoelde bedrijfs-, verander-, organisatie- en interventiekundige adviezen. Oplossingen voor complexe problemen van advieszoekers verdwijnen als sneeuw voor de zon. Dat klinkt haast magisch en misschien is het dat ook een beetje… Maar het is niet vaag. Jij kunt het ook leren!

Een gesprek met een Denkadviseur draagt bij aan het losbreken uit het huidige denken (‘ontstroeven’ noemen we dat) om tot totaal nieuwe perspectieven te komen waarin oplossingen als vanzelf verschijnen. Voor velen luidt deelname aan de Leergang in Denkadviseren ook een nieuwe fase in de eigen professionele ontwikkeling in.

Docent-leerbegeleiders: drs. Jorrit Stevens & dr. Edu Feltmann
Tijd: 5 blokken van 2 aaneengesloten dagen in Drakenburg, Baarn (midden-Nederland)

  • Startblok: 12 en 13 september 2024
  • Blok 2: 3 en 4 oktober
  • Blok 3: 24 en 25 oktober
  • Blok 4: 14 en 15 november
  • Blok 5: 12 en 13 december 2024
Start datum 12 september 2024
Opleidingsduur 5 blokken van 2 aaneengesloten dagen
Kosten 10% korting voor Ooa-leden
PE uren 90

Word vandaag nog lid!

Lidmaatschap

Intervisie

Intervisie

Opleidingen

Opleidingen