Ontwerpend Samenwerken; Met meer partijen werken aan complexe vraagstukken.

Opleiding

Bijna alle organisaties hebben tegenwoordig te maken met samenwerking met andere organisaties. En samenwerking tussen organisaties, is anders dan samenwerken in een organisatie. Het Sioo aanbod is uniek omdat hun programma aandacht heeft voor drie verschillende aspecten; het handelen in de complexiteit, het op een anders dan andere manier, namelijk gebaseerd op uitgangspunten uit Social Design daadwerkelijk het vraagstuk verder brengen en de samenwerking in de configuratie van betrokken partijen en organisaties. Ooa adviseurs kunnen baat hebben bij deze specialisatie.

Private en publieke partijen zoeken elkaar voortdurend op, of zijn soms ook verplicht, om samen iets voor elkaar te krijgen wat ze elk apart niet kunnen. We richten ons in dit leer-werktraject specifiek op die situaties dat er sprake is van een complexe opgave die alleen via een samenwerking van meerdere partijen/organisaties verder gebracht kan worden.

Ontwerpend Samenwerken (OS) is bedoeld voor professionals die vanuit hun organisatie betrokken zijn bij zo’n complex vraagstuk en de multipartij-samenwerking rond deze opgave. Je kunt er al volop in zitten, maar ook als je aan het begin staat of als je een initiatiefnemer bent die een uitdaging ziet die nodig samen met anderen opgepakt moet worden, ben je hier aan het juiste adres. Wat jou kenmerkt is dat je met de samenwerking verschil wilt maken, dat je leiderschap wilt tonen en dat je samen met de partners herkenbare meerwaarde wilt realiseren. Zowel voor de samenleving als voor de direct betrokken organisaties en hun netwerken.

 

 

Start datum 24 mei 2024
Opleidingsduur 6 maanden
Kosten Ooa leden krijgen 10% korting op de opleidingsprijs van € 7.950
PE uren 160

Word vandaag nog lid!

Lidmaatschap

Intervisie

Intervisie

Opleidingen

Opleidingen