Terugblik Inspiratiedag Intervisie in de Efteling

De terugblik van de Inspiratiedag Intervisie staat voor je klaar! Laat je (opnieuw) verwonderen! Op vrijdag 12 mei reisden we af naar de Efteling voor de Inspiratiedag Intervisie. Waar we ons weer even kind voelden. Een dagvullend programma stond klaar voor de deelnemers! Met grote dank aan Inez Kohlmann en Wilgard van Lee voor het organiseren, leiden en het enthousiasmeren van de deelnemers gedurende deze dag.

Onder begeleiding van Oosterse Wachters werden de adviseurs naar het Fata Morgana Paleis begeleid!

 

 

 

 

 

Daar vingen Inez Kohlmann en Wilgard van Lee de deelnemers op. In de ochtend aan de slag tijdens het Socratisch Café door Erica Koch. Na een korte introductie maakten de deelnemers kennis waarmee nieuwsgierigheid werd getraind vervolgd door een reflectieoefening waar ze leerden verwonderen.

 

 

 

 

 

Na een overheerlijke lunch was het tijd voor de inspiratiesessie van niemand minder dan Frans Goenee zelf, de inspiratiemanager van de Efteling. Na de sessie het park in met een opdracht op zak. ‘Waardoor word je verwonderd? Wat kan er nog beter?’

 

 

 

 

 

Eén van de vele mooie reacties op deze dag:
“Ja was en inspirerende bijeenkomst, ook door de bijdrage van “hoofd inspiratie” van de Efteling. En zeker: Socratische vragen, een pracht van een hulpmiddel, vooral die attitude die erbij hoort. Mooi!”

Gelukkig hebben we de foto’s nog.

Word vandaag nog lid!

Lidmaatschap

Intervisie

Intervisie

Opleidingen

Opleidingen