Terugkijken videocollege Erno Hannink

Erno Hannink is de businesscoach die ondernemers helpt om de lange termijn doelen snel te realiseren met impactbeslissingen. Ondernemers die werken aan het ecologisch, -en sociaal onrecht en daarin willen groeien.

Met zijn ondersteuning en tips helpt hij je dagelijks impact doelen te kiezen zodat je de lange termijn doelen gaat realiseren. Met zijn unieke eigenschap in het stellen van lastige vragen is hij in staat actie op te roepen.

Dit videocollege gaat Erno in op de Inner Development Goals. Het huidige tijdperk, waarin duurzaamheid en een eerlijkere wereld hoog op de agenda staan, vraagt om andere vaardigheden van de leiding en op de werkvloer. Vaardigheden waarmee organisaties kunnen anticiperen op duurzaamheidsvraagstukken in de dagelijkse, continu veranderende operationele setting; de Inner Development Goals (IDG). Het is zaak dat organisaties stilstaan bij de nodige vaardigheden en een strategie om deze binnen organisaties te ontwikkelen. In de nieuwe editie van ons magazine Aan de Orde schreef hij er een artikel over: ‘Iedere organisatieadviseur zou met een IDG moeten gaan werken’ je leest het op pagina 32. Zijn videocollege gaat hier nog dieper op in.

Als lid van de Ooa kun je het videocollege exclusief terugkijken.

Word vandaag nog lid!

Lidmaatschap

Intervisie

Intervisie

Opleidingen

Opleidingen