Bezoek aan Eurohub ICMCI in Sofia

De OOA is lid van ICMCI, dat is een internationale beroepsorganisatie voor management consultants. Net als de OOA draait het bij ICMCI om individuele professionals.
Om uitwisseling tussen leden en verenigingen makkelijker te maken kent de ICMCI sinds kort vier continentale hubs. De OOA maakt deel uit van de EuroHub voor Europa en het Midden-Oosten. Op 6 en 7 vond in Sofia de eerste algemene bijeenkomst van deze EuroHub plaats, om een strategie voor de hub uit te denken. Namens de OOA was bestuurslid Raoul Schildmeijer aanwezig.
Hij neemt ons in zijn blog mee in de ervaringen die hij hier heeft opgedaan. Lees Raoul zijn blog hier.

Tijdens dit inspirerende bezoek zijn er ideeën ontstaan om samen mee aan de slag te gaan en vragen waar we jouw hulp bij nodig hebben;

  • Moeten we proberen in Brussel aan te kloppen om te verkennen wat de EU zou kunnen doen om meer professionele standaarden te laten gelden voor ons vak?
  • Welke laag extra kan ICMCI leggen bovenop het aanbod dat we als OOA zelf al hebben?
  • Hoeveel belangstelling heb jij als Ooa-Lid voor internationale samenwerking.Meer lees je in onze online community. Ga jij met ons in gesprek? Geef je reactie in de comments in onze community.

Word vandaag nog lid!

Lidmaatschap

Intervisie

Intervisie

Opleidingen

Opleidingen