Let op: Boek van het jaar aanmelding verlengd tot 31 januari!

Je hebt nog tot 31 januari de tijd om jouw boek aanbeveling aan te melden voor de Boek van het jaar verkiezing. In samenwerking met Sioo, interuniversitair centrum voor organisatie- en veranderkunde organiseren wij ook dit jaar weer een Boek van het jaar verkiezing. Welk boek is volgens jou het beste vakboek van 2023 en mag absoluut niet ontbreken in de leeslijst van de jury?

Meld jouw favoriete vakboek aan!
Je stuurt gemakkelijk jouw favoriete vakboek in via deze website en geeft hierbij een korte toelichting. Waarom heeft juist dit boek je gegrepen en geïnspireerd. Wat heeft dit boek jou gebracht en hoe pas je het toe in jouw praktijk? We zijn opzoek naar boeken die in 2023 voor het eerst het levenslicht zagen in de Nederlandse taal (of vertaald zijn naar het Nederlands). Boeken die het hart van ons vak raken, of juist de randen van het vak verkennen omdat ze de laatste trends en maatschappelijke ontwikkelingen in organisaties belichten en ons uitdagen om kritisch te reflecteren.
Je leest hier de criteria voor het aanleveren.

Bekijk alle inzendingen
Benieuwd welke boeken er al aangemeld zijn? Je kunt dit zien onder de menuknop ‘inzendingen’. Extra bijzonder maakt het dat je hier ook de motivatie van de aanmelder kunt lezen.

Jouw Inzending – Jouw VIP Uitnodiging!
De jury zal de inzendingen zorgvuldig beoordelen. Als jouw keuze hen intrigeert of jouw beschrijving de essentie van het boek perfect raakt, ontvang je een VIP-uitnodiging voor ons exclusieve Boek van het jaar diner en een prachtige boekenprijs als blijk van waardering.

Aanmelden kan heel eenvoudig én tot 31 januari via onze Boek van het jaar website:
https://boekvanhetjaar.ooa.nl/

Word vandaag nog lid!

Lidmaatschap

Intervisie

Intervisie

Opleidingen

Opleidingen