Tafelgesprek met Karin Derksen “winnaar boek van het jaar” tijdens ALV 2022

Dinsdag 31 mei jl. was het zover, de jaarlijkse ALV. Ook dit jaar werd deze weer online gehouden. Na het doornemen van de ontwikkelingen binnen de vereniging, was het tijd voor het tafelgesprek met Karin Derksen.

Winnaar van het ” boek van het jaar” Karin Derksen sloot aan voor een interactief tafelgesprek. Waarin we in gesprek gingen over haar boek: Goed Teamwerk.

Karin Derksen is werkzaam als zelfstandig adviseur en doet dit vooral rondom teams en leiderschapsvraagstukken. Dit combineert ze met het doen van onderzoek naar deze thema’s. In de praktijk ervaarde Karin dat het teamwerk op zich heel vanzelfsprekend is. Maar wanneer het neerkomt op naar “goed” teamwerk dan bleek dit eigenlijk nog helemaal niet zo vanzelfsprekend.

“In mijn boek heb ik geprobeerd om, met dat wat we weten vanuit de wetenschap, bij elkaar te brengen. En dit praktisch en toepasbaar te maken voor de praktijk”.

Haar boek bestaat uit drie delen: Basisvoorwaarden, Samenwerken en Leiderschap. Deze onderwerpen werden tijdens het tafelgesprek nader toegelicht en besproken!

Benieuwd naar het volledige tafelgesprek met Karin? Deze is hier terug te kijken:

Word vandaag nog lid!

Lidmaatschap

Intervisie

Intervisie

Opleidingen

Opleidingen