Nieuwe leden Wetenschappelijke Raad

De Wetenschappelijke Raad heeft vorige week tijdens de vergadering drie nieuwe leden mogen verwelkomen. Rob Poels, Danielle Zandee en Tjip de Jong maken nu officieel deel uit van de WR. Ze kijken ernaar uit om hun bijdrage te gaan leveren. Onderstaand stellen ze zichzelf even voor.

Rob Poels is zelfstandig adviseur, onderzoeker, docent en toezichthouder die zich bezighoudt met complexe bestuurlijke vraagstukken zoals digitale transformatie of nieuwe duurzame manieren van organiseren waarbij de inzet van technologie een centrale rol heeft.

 

 

Danielle P. Zandee is Nyenrode hoogleraar Duurzame Organisatieontwikkeling, zelfstandig adviseur en lid van de Ambachtsschool voor organiseren en veranderen. Binnen het werkveld van organisatieontwikkeling ligt haar focus op appreciative inquiry als participatieve onderzoeksmethode en veranderaanpak. Als actieonderzoeker begeleidt en bestudeert zij processen van organisatieverandering en sociale innovatie rond vraagstukken in het publieke domein. Vanuit een kritisch waarderend en relationeel constructionistisch perspectief helpt Danielle bij het ontwikkelen van innovatieve kennis en nieuw handelingsrepertoire. Danielle heeft een PhD in Organizational Behavior van Case Western Reserve University in Cleveland. Zij is oud-voorzitter van de Organization Development & Change divisie van de Academy of Management.

 

Tjip de Jong houdt zich als zelfstandig ondernemer bezig met vraagstukken die gaan over onderwijsontwikkeling, opleiden, leren in het werk (en op school), organisatieverandering, kennisdelen, innovatie en de inrichting van aantrekkelijke leer- werkomgevingen. Hij verdeelt zijn tijd als onderzoeker, adviseur, docent aan de universiteit van Amsterdam en de Katholieke Pabo in Zwolle en spreker over onderwijsverbetering, leiderschap en innovatie. Daarnaast is hij schrijver en maker van de Tjipcast.

Word vandaag nog lid!

Lidmaatschap

Intervisie

Intervisie

Opleidingen

Opleidingen