Spoken word – Dag van de adviseur

Identiteit in deze tijd. Laat je niet door grenzen verkennen. Kies zelf wanneer je kleur wilt bekennen.
Hoe wil jij jezelf laten zien? En wat is dan de waarde?
Kijk de ogen in en zie of je iets van jezelf herkent.  Waar ankert jouw identiteit?
Ik heb vandaag weer geleerd dat wanneer ik naar mijn naaste kijk, ik mentaal in een spiegel kijk. En dat jij via taal toegang tot een luikje in mij krijgt.

Wie ben jij wanneer je identiteit is wat je meestentijds doet. Je daardoor vergeet hoe je de ander raakt. Wanneer je verstopt hoe het met jezelf gaat. We mochten het testen door voorbij aan onze functieomschrijving te gaan. Ogen welke de ziel vertonen. Hoe wij in luttele minuten dichter tot elkaar komen. Individueel-fluide-bepaald. Sociaal-robuust-gekozen.
Voorbij aan de rollen tot onszelf gekomen. Leerde wij stevig staan door even kort met de billen bloot te staan. Ik kan niet wachten om met het boek van Manon aan de slag te gaan.

Bekijk volledige ‘’spoken word’ van Mario Overman hier:

Meer over Mario vind je hier: https://linktr.ee/moverman

Word vandaag nog lid!

Lidmaatschap

Intervisie

Intervisie

Opleidingen

Opleidingen