Terugblik Dag van de adviseur

Identiteit in deze tijd; dat was het thema van de Dag van de adviseur op 15 november jl.
Eén van de jaarlijks terugkerende evenementen van de Ooa, dit jaar voor de tweede keer op rij georganiseerd in samenwerking met Develhub. De bijna 100 aanwezige organisatie- en L&D adviseurs gingen samen aan de slag met het thema professionele- en beroepsidentiteit. Interactief en dynamisch, dat was het programma zeker. In groepen werd met behulp van de BoKS In- en Sterrenmethodiek gewerkt aan zelfreflectie en intervisie. In een interactieve sessie met Sia Ataredian en Rob Poels (WR) werd er verkend welke maatschappelijke vraagstukken ons werk en onszelf beïnvloeden en hoe we onszelf hiertoe verhouden. Centraal deze dag stond de bijdrage van Manon Ruijters, waarin zij dieper inzoomde op het thema identiteit.

Dorien de Wit, De Beuk Organisatieadvies:
“De vragen bij de BoKS zijn uitnodigend voor zelfreflectie en intervisie. Je kunt ze ook gebruiken voor het goede gesprek met de klant. De visueel vormgegeven werkvormen droegen bij aan het plezier en verdieping.”

Kim van den Berg, Visuals in Progress:

“Mooi om vanuit verschillende invalshoeken bezig te zijn met beroeps- en professionele identiteit. Met veel enthousiaste gesprekken rond de BoKS, de Sterren en tijdens de reflectie in de grote zaal. Het verhaal van Manon Ruijters was inspirerend. Ik vond het verhelderend hoe zij het denken rond leren, veranderen en identiteit samenbracht.”

Bekijk de aftermovie hier:

Word vandaag nog lid!

Lidmaatschap

Intervisie

Intervisie

Opleidingen

Opleidingen