Terugblik Inspiratiedag Intervisie in Burgers’ Zoo

Lees hier de terugblik van de Inspiratiedag Intervisie en laat je (opnieuw) verwonderen! Vrijdag 28 juni was Brugers’ Zoo het toneel voor de leden van de Ooa om zich te laten verwonderen in de wereld van het dierenrijk. Een inspirerend en dag vullend programma stond hier voor de deelnemers klaar.

Met grote dank aan Inez Kohlmann, Wilgard van Lee en Douwe de Boer voor het organiseren, leiden en het enthousiasmeren van de deelnemers gedurende de dag.

Bekijk hier de aftermovie!

Langs de pinguïns, olifanten en door de bush, dat was de route die de deelnemers moesten volgen om vervolgens in het Safari Meeting Centre aan te komen. Hier verzamelden de deelnemers zich onder het genot van een kopje koffie en/of thee.

Tijd om de zaal in te gaan! Na een korte introductie speelden de deelnemers ‘open kaart’ met elkaar en werden ze getriggerd om na te denken over situaties waarin zij zich nou écht schamen.

Burgers’ Zoo-directeur Alex van Hooff betrad het podium en kreeg de hele zaal stil door te vertellen over de geschiedenis en totstandkoming van Burgers’ Zoo.

Na een heerlijke lunch was het tijd voor de inspiratiesessie van Eric de Blok, waarna de deelnemers het park ingingen met een opdracht op zak: ‘Waardoor word je verwonderd? Wat kan er nog beter?’

De deelnemers gingen vol enthousiasme het park in en gingen actief op zoek naar verwondering. Eén van de vele mooie reacties op deze dag: “Dankjewel voor de organisatie van het intervisie-team. Een fijne, goed georganiseerde en leerzame dag. Prachtige locatie en mooie verhalen gehoord, dank jullie wel!”

Bekijk hier alle foto’s van deze dag!

Word vandaag nog lid!

Lidmaatschap

Intervisie

Intervisie

Opleidingen

Opleidingen