Terugblik op de Ernst Hijmanslezing met Prof. dr. Jesse Segers

Maandag 15 januari jl. was het tijd voor dé aftrap van het jaar met de Ernst Hijmanslezing. Het eerste evenement in rij van de zogenoemde BIG5-evenementen. Dit jaar verwelkomden wij de internationale spreker Prof. dr. Jesse Segers, die speciaal vanuit België kwam.

Na het welkomstwoord van voorzitter Mark van Twist, nam bestuurslid Tijs Heunks het woord over om Jesse te introduceren. Jesse leidde de deelnemende adviseurs vervolgens door een vernieuwende kijk op de wereld van inkoop en consultancy. De complexe interacties tussen consultants, opdrachtgevers, inkopers en de media kwamen naar voren. Tijdens het interactieve gedeelte gingen de deelnemers gezamenlijk op zoek naar de (im)productieve herhalingen tussen verschillende soorten bovengenoemde partijen. Wat leidde tot een interessante discussie en boeiende verhalen.

De kritische analyses zoals beschreven in ‘The Big Con’ van Mazzucato & Collington, fungeerde als leidraad deze middag. Kortom, een geslaagde aftrap dwars door het landschap van de consultancy.

Een mooie reactie na deze dag:

“De relatiediagrammen gaven een interessante kijk op de dynamische effecten in het adviesproces. Dank 🙏🏻 voor weer een leuke middag.” #Cecile de Roos

Leden kunnen de lezing met Jesse Segers hier terugkijken.

Sfeer proeven van deze dag? Bekijk dan hier de aftermovie:

Bekijk de foto’s hier.

Word vandaag nog lid!

Lidmaatschap

Intervisie

Intervisie

Opleidingen

Opleidingen