Impactdag

Op zoek naar antwoorden op de vraag: ‘Waar staat de adviseur in de huidige maatschappelijke hectiek?’ Kom op 17 september naar de Impactdag in Amersfoort

Samen met De Ambachtsschool voor organiseren en veranderen organiseert de Ooa de Impactdag, die dit jaar in het teken staat van het thema ‘Waar staat de adviseur in alle maatschappelijke hectiek?’ We organiseren een interactieve, onderzoekende dag met sprekers, dialoog en verkenning. Tijdens deze dag worden verschillende perspectieven belicht, zoals het vakperspectief, het organisatieperspectief, het dialogisch perspectief en het handelingsperspectief. We gaan met elkaar in gesprek over onze eigen rol en positie, over wat er in de maatschappij aan het gebeuren is en hoe we kunnen begrijpen wat daar in organisaties en in ons vak voor nodig is.

We leven in een tijd waarin sprake is van taaie vraagstukken die niet eenvoudig zijn op te lossen. Er is sprake van tegenstellingen, van polarisatie en van radicalisering. Verschillende groepen mensen ervaren niet dat de democratische rechtsorde ook voor hen werkt. Zij haken hierdoor af, zo laten recente studies zien over ‘Afgehaakt Nederland’. Als organisatiekundigen en -adviseurs zijn we volop actief in organisaties die geraakt worden door de actuele maatschappelijke ontwikkelingen. Dit roept complexe vragen op: Hoe verhouden in ons vak de verantwoordelijkheid voor wat we doen in organisaties zich met wat er gebeurt in de maatschappij en vice versa? Hoe verhoud je je als adviseur tot een samenleving waarin mensen afhaken en hoe om te gaan met de kloof tussen de staat en straat? We zien dat bureaus en adviseurs zoeken naar manieren om hun rol te vervullen met aandacht voor maatschappelijke meerwaarde en ethiek. Een interessante dag waarin we in dialoog gaan met mensen die de spanning opzoeken.

Geen lid, dan ben je welkom!
Ben je nog geen lid? Goed nieuws! Je kunt je vanaf nu aanmelden voor de Impactdag met een speciale actie: voor €250,- krijg je toegang tot het event én een Ooa lidmaatschap voor de rest van het jaar.

No-show kosten
Op onze evenementen is een no-show regeling van toepassing. Voor dit evenement kun je je tot 48 uur voorafgaand aan het evenement kosteloos afmelden.
Meer informatie in onze algemene voorwaarden artikel 6.6.
Voor dit evenement geldt een no-show fee € 250,- (afmelding 48 uur van te voren)

Locatie 201, Spencer Street, Docklands, Victoria, 3008, Australië
datum 17 september 2024

Word vandaag nog lid!

Lidmaatschap

Intervisie

Intervisie

Opleidingen

Opleidingen