Inspiratiedag Intervisie

Dit jaar vindt de Inspiratiedag Intervisie plaats op vrijdag 28 juni. De locatie voor deze dag is Burgers’ Zoo in Arnhem!

Leren en reflecteren met en in de natuur bij de Intervisie Inspiratiedag! 

Laat je deze dag inspireren door het dierenrijk en ontdek de magie van de natuur. Alex van Hooff zal als eigenaar van het dierenpark spreken over de missie en visie van Burgers’ Zoo, terwijl Eric de Blok je vanuit Natuurvisie meeneemt in een interessante workshop over ‘natuurlijk leren en ontwikkelen’. Naast een mooi intervisieonderdeel in de ochtend, gaan we in de middag met een opdracht het dierenrijk zelf verkennen. Een unieke dag die je niet wil missen!

Meer details volgen snel.

Geen lid, dan ben je welkom!
Je betaalt €250,- als je daarna besluit om lid te worden, wordt dit in mindering gebracht op het lidmaatschapsbedrag. 

No-show regeling
Op onze evenementen is een no-show regeling van toepassing. Voor dit evenement kun je je tot 10 dagen voorafgaand aan het evenement kosteloos afmelden. Meer informatie in onze algemene voorwaarden artikel 6.6.
Voor dit evenement geldt een no-show fee van 150 euro p.p. excl. btw

Opnames tijdens evenement
Tijdens de Inspiratiedag Intervisie maken wij foto en video opnames. Als je deelneemt aan dit evenement is het mogelijk dat je onherkenbaar of herkenbaar op een foto of video komt te staan. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, dan kun je dit schriftelijk aangeven bij het verenigingsmanagement van de Ooa. Zie onze algemene voorwaarden artikel 7.1.

Locatie 1, Antoon van Hooffplein, Arnhem, Gelderland, 6816 SH, Nederland
datum 28 juni 2024
Start tijd 10:00
Eind tijd 17:00
PE uren 2

Word vandaag nog lid!

Lidmaatschap

Intervisie

Intervisie

Opleidingen

Opleidingen