Vacature: Bestuurder Jong & Innovatie – Orde van Organisatiekundigen en -Adviseurs (Ooa)

Wil jij een rol spelen in het vormgeven van de toekomst van ons vakgebied? Heb jij ideeën over de positie en toegevoegde waarde van adviseurs in de maatschappij? Vind je het leuk om te netwerken en een community te bouwen en heb je een aantal jaar werkervaring als consultant of intern adviseur? De Orde van Organisatiekundigen en -Adviseurs (Ooa) is op zoek naar een enthousiaste bestuurder Jong & Innovatie om ons bestuur te versterken.

 

Wie we zoeken:
Als bestuurder ben je de drijvende kracht achter het aantrekken van nieuwe leden onder de 35 jaar en het verbinden van deze doelgroep in onze vereniging. Je hebt een frisse kijk op het consultancy vak en bent gedreven door innovatie. Je wilt een community van jonge professionals samenbrengen, waarbij je de informele sfeer en positieve energie binnen de Ooa versterkt. Je vindt het leuk om aanwezig te zijn op onze events, te netwerken en dat ook buiten onze vereniging te doen; bij studieverenigingen en consultancybureaus waar veel jonge adviseurs werken.

 

Wie we zijn:
De Ooa is hèt kennisplatform voor organisatiekundigen en -adviseurs die zich professioneel willen ontwikkelen, met inspirerende ontmoetingen met vakgenoten, onderlinge kennisdeling en certificering.


Wat je gaat doen:

  • Een plan van aanpak maken om samen met ons bestuur en community managers nieuwe leden (tot 35 jaar) aan te trekken, te behouden en een community te realiseren
  • Samen met het bestuur en onze community managers uitvoering geven aan het plan van aanpak en ons strategische jaarplan
  • Zichtbaar zijn op onze ‘Big 5’, (online) events en ons online kennisplatform
  • Deelname aan de Algemene bestuursvergaderingen, ALV en heisessies met het bestuur

 

Wat we bieden:
Een unieke kans om een cruciale rol te spelen in de toekomst van de Ooa en het consultancyvak. Als Portefeuillehouder Jong&Innovatie krijg je niet alleen de ruimte om een netwerk te bouwen, je eigen innovatieve ideeën te ontwikkelen, maar ook de kans om het vak van bestuurder te leren kennen. Je wordt onderdeel van een inspirerend en betrokken team, waar we werken volgens een collegiaal model en samen optrekken op inhoudelijke thema’s.

Interesse? Stuur je cv en motivatiebrief vóór 1 februari naar info@ooa.nl. We kijken ernaar uit om kennis met je te maken en samen de volgende generatie adviseurs te verwelkomen binnen onze vereniging!

Word vandaag nog lid!

Lidmaatschap

Intervisie

Intervisie

Opleidingen

Opleidingen