Dag van de Coach – event door Kloosterhof

Save the date! Dag van de Coach – dinsdag 26 november 2024

Thema: VITALTITEIT – Individu | Team | Organisatie | Maatschappij

Vitaliteit is de kracht waar je hart van opspringt en die je energie laat stromen. In vitaliteit vinden je geest en lichaam elkaar: leven vanuit passie, enthousiasme en motivatie, en de fysieke capaciteiten om dit waar te maken. Een vitaal mens is lichamelijk beter belastbaar, mentaal weerbaarder, heeft emotionele veerkracht en ervaart zingeving en voldoening. Geen wonder dat coaches zich in toenemende mate richten op vitaliteit!

Tijdens de Dag van de Coach 2024 staat vitaliteit in de spotlights. Dit congres brengt verschillende visies bijeen en belicht het thema vanuit wetenschappelijk en filosofisch oogpunt, maar ook vanuit persoonlijke inspiratie en de praktijk. Zo zal Esther van Fenema je meenemen in haar keynote “Gezonde Patronen”, komt Denker des Vaderlands Marjan Slob aan het woord met haar keynote “Over vitaliteit en zien wat er echt is” en spreekt Annet de Lange over “De nut en noodzaak van evidence-based psychologische coaching”.

In de sessies ervaar je wat vitaliteit voor je cliënten, teams en organisaties kan betekenen, maar ook voor jou als coach. Jouw vitaliteit als coach staat in directe wisselwerking met de vitaliteit van je cliënten!

Sprekers:
Marjan Slob – Denker des Vaderlands – Over de vitaliteit en zien wat er echt is.
Annet de Lange – De nut en noodzaak van evidence-based psychologische coaching
Esther van Fenema – Gezonde patronen
En nog veel meer…

Plaats: Congrescentrum de Reehorst Ede

Ooa-leden krijgen een korting van 30,00 euro!

Locatie 24, Bennekomseweg, Ede, Gelderland, 6717 LM, Nederland
datum 26 november 2024
Eind tijd 17:00
PE uren 6

Word vandaag nog lid!

Lidmaatschap

Intervisie

Intervisie

Opleidingen

Opleidingen