Boek van het jaar diner

Save the date, Boek van het jaar diner vindt in 2024 plaats op dinsdag 15 april. 

Na het overweldigende succes van afgelopen jaren, vindt op dinsdag 15 april 2025 de langverwachte derde editie van het Ooa-Sioo Boek van het jaar diner plaats.
Wederom zal deze avond plaatsvinden in de bruisende locatie van Hotel Arena Amsterdam.

Een exclusieve avond vol libertaire pracht met natuurlijk als hoogtepunt de bekendmaking van hét Boek van het jaar! Waan je in een gala-achtige setting: Aankomst over een rode loper, verwelkomd met sprankelende bubbels, even poseren voor de foto-wall, waarna er gelegenheid is om te netwerken en in gesprek te gaan met mede organisatieadviseurs en auteurs van geselecteerde boeken. Neem plaats aan de prachtig gedekte tafels en geniet deze avond van een drie gangen diner met als tussendoortjes de pitches van de genomineerde auteurs. En dan het moment van de avond waarop de boekenjury op het podium verschijnt om bekend te maken wie dit jaar de felbegeerde titel ‘Boek van het jaar’ wint!
Als gewaardeerd lid van de Ooa, ben jij er toch ook bij?

Exclusief voor Ooa leden
Dit evenement is voor Ooa leden gratis toegankelijk.

Allergieën en dieetwensen
Tijdens deze avond geniet je van een uitgebreid drie gangen diner. We willen dat iedereen geniet van dit diner, indien je specifieke allergieën of dieetwensen hebt, verzoeken wij je vriendelijk deze meteen na aanmelding aan ons door te geven via: info@ooa.nl.

Dresscode
Feestelijk!

No-show regeling
Op onze evenementen is een no-show regeling van toepassing. Meer informatie in onze algemene voorwaarden artikel 6.6.

Opnames tijdens evenement
Tijdens het Boek van het jaar diner maken wij foto en video opnames. Als je deelneemt aan dit evenement is het mogelijk dat je onherkenbaar of
herkenbaar op een foto of video komt te staan. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, dan kun je dit schriftelijk aangeven bij het verenigingsmanagement van de Ooa. Zie onze algemene voorwaarden artikel 7.1.

Locatie 55, 's-Gravesandestraat, Amsterdam, Noord-Holland, 1092 AA, Nederland
datum 15 april 2025
Start tijd 17:00
Eind tijd 21:00
PE uren 4

Word vandaag nog lid!

Lidmaatschap

Intervisie

Intervisie

Opleidingen

Opleidingen