Leerlijn Trainer|Adviseur – TrainersAcademie

Opleiding

Of een veranderproces slaagt, hangt af van de acceptatie door de hele organisatie. Training geven is daarvoor de aangewezen interventie. Maar trainen is, net als adviseren, een vak wat je kan leren en ontwikkelen. Met de leerlijn trainer|adviseur slaat de TrainersAcademie een brug tussen beide vakgebieden. Waar een trainer soms moeite kan hebben met de inhoudelijke expertise over organisatieverandering, zal een adviseur juist het ontwikkelen van trainersvaardigheden goed kunnen gebruiken.

In deze leerlijn leren adviseurs hoe je meer impact maakt door het trainersvak te omarmen. In zes stappen (’themareizen’), aangevuld met coaching- en een intervisietraject om de onderdelen en persoonlijke leerdoelen met elkaar te verbinden. Maar liefst acht academietrainers maken het samen mogelijk om van een goede adviseur een top trainer|adviseur te maken.

De leerlijn Trainer|Adviseur is zo ontworpen dat jij, als ervaren adviseur, met meer souplesse en plezier je gedachtegoed door kan gaan geven. Zo maak je meer impact en rendement aan jouw klanten en de wereld.

Tijdens de opleiding krijg je veel nieuwe kennis en inzichten en werk je ook met je eigen gedachtegoed, zodat jouw eigen leertraject ontstaat. Een traject dat je vol vertrouwen kan pitchen bij toekomstige opdrachtgevers. Het diploma Professioneel Trainer, een eigen ‘ontpop’ groep, online leeromgeving en persoonlijke begeleiding zijn bij het leertraject inbegrepen.

Examen op …..

Start datum 16 september 2024
Opleidingsduur 10 maanden
Kosten Voor Ooa leden 7,5% korting op € 5800,-
PE uren 225

Word vandaag nog lid!

Lidmaatschap

Intervisie

Intervisie

Opleidingen

Opleidingen